26.04.2024 11 клас Модуль Футбол

    Вітаю.

Сьогодні урок  у блозі





Положення «поза грою» або офса́йд — правило в деяких командних видах спорту, що забороняє гравцю брати участь у грі за певного положення на полі. Зазвичай порушення правила офсайду карають втратою м'яча/шайби командою.




Домашнє завдання.

1
  1. Закріпити індивідуальні дії в нападі.
  2. Підготувати цікаву рухливу гру.
  3. Підготувати естафету з футбольним м’ячем.

.
4.Виходь гуляти на свіже повітря!!!!


Свої спортивні досягнення висилай на Вайбер   0934903624

Правила техніки безпеки під час занять футболом.Модуль ...



Комплекс ЗРВ





За стіну відповідає голкіпер. Він керує побудовою та визначає, скільки гравців відправити на "будівництво стінки". Воротар розраховує так, щоб стінка закривала один із кутів воріт, а сам розташовується ближче до другого. Також голкіперу важливо, щоб він міг контролювати момент удару та реагувати на рух м'яча.


Тактика нападу.Організація дій команди, котра володіє м'ячем, з метою взяття воріт суперника відноситься до тактики нападу. Різноманітність форм побудови наступальних дій, варіювання темпу і напрямку розвитку атаки, багатство технічних прийомів єдиноборства — усе це створює важкі умори для суперника.



Що це таке тактика гри?
Під тактикою слід розуміти організацію індивідуальних і колективних дій гравців, спрямованих на досягнення перемоги над суперником. Головне в тактиці - визначення оптимальних засобів, способів і форм нападників і оборонних дій, які можуть

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

11.12.2023 6 клас Модуль Гімнастика

05.09.2023.5 клас Модуль Дитяча легка атлетика

05.03.2024 5 клас Модуль Бадмінтон