28.02 2023 10 клас Модуль Гімнастика

 








Доброго дня !

          Вітаю Вас  урок 

                                            Розпочнемо урок і сьогодні Модуль Гімнастика.

Загальні положення техніки безпеки на уроках гімнастики

·       Правила безпеки під час занять з гімнастики та спорту поширюються на всіх учасників навчального процесу під час організації та проведення занять з фізичної культури та спорту (на уроках, у гуртках фізичної культури, спортивних секціях, групах загальної фізичної підготовки).

·       Заняття з гімнастики у навчальних закладах проводяться відповідно до програми з фізичної культури, затвердженої МОН України.

Не виконувати вправи на гімнастичних приладах без страхування. Не стояти поблизу гімнастичного приладу під час виконання учнем вправ. При виконанні вправ поточним методом слідувати з інтервалом. При виконанні стрибків приземлення має бути м'яким з поступовим присіданням.

·       Для занять з фізкультури та спорту допускаються учні, які пройшли медичний огляд і не мають протипоказань щодо стану здоров'я. Висновок про стан здоров'я медперсонал доводить до відома вчителя фізкультури або особи, яка проводить заняття з фізкультури та спорту. На підставі цих даних учні розподіляються для занять фізкультурою на основну, підготовчу та спеціальну групи.

·       Під час проведення занять з фізкультури та спорту як на уроках, так і в позаурочний час учні навчальних закладів користуються спеціальним спортивним одягом (спортивний костюм) та спортивним взуттям, що визначаються правилами проведення змагань з окремих видів спорту. Проводити заняття без спортивного одягу і спортивного взуття не дозволяється.

Sportsman : Cartoon running man - vector illustration. Vector        Sportsman : Cartoon snorkel diver - vector illustration.        Sportsman : Cartoon cyclist on white backround - vector illustration.

Вимоги безпеки перед початком занять:

·        Вхід учнів у спортзал до початку занять забороняється.

·        У роздягальні не штовхатися, усі речі розміщувати так, щоб вони не становили загрозу здоров'ю учнів.

Gymnast : graceful gymnast Olympic sport  (Vector Illustratio)

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

05.03.2024 5 клас Модуль Бадмінтон

11.12.2023 6 клас Модуль Гімнастика

05.09.2023.5 клас Модуль Дитяча легка атлетика